myRFID toepassingen

Fleischhauer Datenträger beschikt over verschillende productieprocessen voor de productie van RFID-producten.Voor de productie van grote oplagen op het gebied van ticketing- of labeltoepassingen worden inlayconversie-systemen gebruikt, die op maat gemaakte samenstellingen in enkel-, leporello- of rollenuitvoeringen toestaan.

Daarnaast wordt voor zeer individuele eisen draadtechnologie ingezet, waarmee specifieke antennegeometrieën en frequenties, reikwijdten en ontwerpen gerealiseerd kunnen worden. Individuele transponders worden voor industriële- en medische toepassingen gebruikt voor de interfacecommunicatie van apparaatcomponenten.

De jarenlange expertise van Fleischhauer Datenträger wordt in talrijke internationale RFID-projecten door systeembeheerders en OEM's gewaardeerd. Naast drukken en conversie liggen de specifieke eisen voor RFID-producten in de codering en personalisering. Hiervoor beschikt Fleischhauer Datenträger zowel over jarenlange ervaring in datamanagement alsmede in de technische uitvoering van personalisering.