myRFID toepassingen

myRFID toepassingen

Fleischhauer Datenträger beschikt over verschillende productieprocessen voor de productie van RFID-producten.Voor de productie van grote oplagen op het gebied van ticketing- of labeltoepassingen worden inlayconversie-systemen gebruikt, die op maat gemaakte samenstellingen in enkel-, leporello- of rollenuitvoeringen toestaan.

Daarnaast wordt voor zeer individuele eisen draadtechnologie ingezet, waarmee specifieke antennegeometrieën en frequenties, reikwijdten en ontwerpen gerealiseerd kunnen worden. Individuele transponders worden voor industriële- en medische toepassingen gebruikt voor de interfacecommunicatie van apparaatcomponenten.

De jarenlange expertise van Fleischhauer Datenträger wordt in talrijke internationale RFID-projecten door systeembeheerders en OEM's gewaardeerd. Naast drukken en conversie liggen de specifieke eisen voor RFID-producten in de codering en personalisering. Hiervoor beschikt Fleischhauer Datenträger zowel over jarenlange ervaring in datamanagement alsmede in de technische uitvoering van personalisering.

Contactpersoon

Ralf Dik

Account Manager
Van Dodeweerd Parkingsupplies B.V.

Telefoon: 075-2071062
E-Mail: info@parkeerkaarten.com