Over ons

Van Dodeweerd Parkingsupplies staat voor marktbepalende innovaties op het gebied van ticketing- en identificatietechnologieën.

Van Dodeweerd Parkingsupplies is sinds 40 jaar als Nederlandse vertegenwoordiger van Fleischhauer Datenträger GmbH actief en bedient sinds deze tijd klanten in de sectoren parkeersystemen en toegangstoepassingen.

Fleischhauer Datenträger is één van de toonaangevende fabrikanten van tickets, kaarten en RFID-producten voor de identificatie- en toegangscontrolesystemen. De specialiseerde expertise in de materiaalontwikkeling, jarenlange ervaring in de integratie van gegevensdragers en kerncompetentie in de personalisering zijn de basis voor betrouwbare producten in technisch veeleisende toepassingen.

Certificeringen op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu erkennen de aanzienlijke inspanningen om klanten in meer dan 50 landen van kwaliteitsproducten te voorzien, die voldoen aan hoge veiligheidsnormen en zijn gemaakt met inachtneming van duurzaam gebruik van hulpbronnen.

Met twee productielocaties beschikt Fleischhauer Datenträger over een productiecapaciteit, die innovatieve productontwikkeling, geavanceerde druktechnologie en efficiënte logistiek in verbinding brengt met de toewijding en het enthousiasme van een gekwalificeerd team.

Fleischhauer Datenträger is op grond van zijn specialisatie en jarenlange ervaring een wereldwijd erkende partner voor geavanceerde identificatieoplossingen. Tickets en kaarten "made by Fleischhauer" verschaffen miljoenen mensen elke dag veilige en snelle toegang tot parkeergarages en transportsystemen, naar beurzen, zwembaden en pretparken.

Motivatie en zelfperceptie: "First Mover in Ticketing and Identification"

De geschiedenis van Fleischhauer Datenträger is een verhaal van de marktvormende innovaties op het gebied van ticketing- en identificatietechnologieën.

Vanaf de oprichting in 1869 tot op heden, heeft Fleischhauer Datenträger zich altijd met communicatie en identificatie, in combinatie met printproducten beziggehouden.In de eerste decennia van haar geschiedenis riep Fleischhauer Datenträger als krantendrukkerij het moderne informatiemedium van die tijd in het leven. Later was Fleischhauer Datenträger één van de eerste Europese ondernemingen, die zich toelegden op de productie van ponskaarten, de eerste machineleesbare gegevensdragers.

De eerste vervoersbewijzen en parkeerkaarten met magnetische strips zijn afkomstig uit de productie van Fleischhauer Datenträger en werden ontwikkeld in samenwerking met apparatenfabrikanten. Tot op heden is Fleischhauer Datenträger dominant bij innovaties op het gebied van ticketing- en identificatietechnologieën betrokken, hetzij als magneetstrip-, barcode- of RFID-medium.

Als lid van de Halbach groep is Fleischhauer Datenträger deel van een familiebedrijf met een meer dan 175-jarige bedrijfsgeschiedenis. Met twee productielocaties in Noord-Rijnland-Westfalen, dochterondernemingen in binnen-en buitenland en meer dan 300 medewerkers, is de Halbach groep één van de grootste ticketfabrikanten in Europa.