Parkeerkaarten

Parkeerkaarten

Fleischhauer Datenträger produceert parkeerkaarten voor alle parkeersystemen in de markt. Als ontwikkelingspartner van de toonaangevende fabrikanten van apparatuur is Fleischhauer Datenträger de specialist voor betrouwbare functionaliteit en briljante drukresultaten.

De jarenlange ervaring in de verwerking en codering van magneetbanden heeft Fleischhauer Datenträger tot een wereldwijd erkende partner voor parkeerkaarttoepassingen gemaakt.Magneettickets kunnen afhankelijk van de specificatie en systeemtoepassing met geplakte magneetband, met overdrachtsband of met magnetische dispersie worden vervaardigd.

De nauwe samenwerking met de toonaangevende fabrikanten van thermisch papier zorgt voor de juiste thermische papier selectie voor het systeem.Met een het materiaaltestlaboratorium en originele testapparatuur beschikt Fleischhauer Datenträger over een grote materiaalcompetentie, die als resultaat leiden tot functionerende tickets met hoge bestendigheid tegen omgevingsinvloeden en hoge codeerstabiliteit.

Systemen: Scheidt & Bachmann PMS/S, Scheidt & Bachmann PMS/B, Scheidt & Bachmann PMS/M, Skidata TK 450, Skidata TKC 450, Skidata TK Unlimited, Skidata TKC Unlimited, Skidata TK 400, Designa PM Abacus, Designa Slimpark, Elkon, ACS, Thales, Parkeon, Bebarmatic, Asytec, Zeag en vele andere.

Contactpersoon

Ralf Dik

Account Manager
Van Dodeweerd Parkingsupplies B.V.

Telefoon: 075-2071062
E-Mail: info@parkeerkaarten.com