Vervoersbewijsrollen

Vervoersbewijsrollen

Met een jarenlange ervaring op het gebied van verwerking van thermisch papier produceert Fleischhauer Datenträger thermisch papier tickets, die voor alle systemen in automaten of mobiele druktoepassingen ingezet worden.

De nauwe samenwerking met fabrikanten van apparatuur en een uitgebreide expertise op het gebied van thermisch papier maakt Fleischhauer Datenträger tot de partner van keuze van vervoersmaatschappijen over de hele wereld.

Als gecertificeerd veiligheidsdrukker is Fleischhauer Datenträger vertrouwd met veiligheid-gerelateerde producten voor transporttoepassingen.Vervoersbewijzen zijn waardepapieren. Namaak en zwarte markthandel zijn een economische bedreiging voor de vervoerders.Fleischhauer Datenträger beschikt over een breed scala aan beveiligingskenmerken, om vervoersbewijzen zo goed mogelijk te beschermen tegen namaak:Hologrammen (zoals hologramstrips of individueel hologram), beveiligingskleuren, onzichtbare UV-kleuren, veiligheidsvezels, watermerken, microprint, veiligheidsperforaties, digitale beveiligingskenmerken.

De beveiligingsclaim van Fleischhauer Datenträger omvat naast de realisatie van productveiligheid ook een zo groot mogelijke veiligheid in de productie en opslag van vervaardigde producten.Deze omvat veilige opslaggebieden, toegangssloten en camerabewaking alsook processen voor IT-beveiliging.

Gangbare systemen: Scheidt & Bachmann, ICA, ACS (Ascom), Elgeba, Atron en vele andere.

Contactpersoon

Ralf Dik

Account Manager
Van Dodeweerd Parkingsupplies B.V.

Telefoon: 075-2071062
E-Mail: info@parkeerkaarten.com